Friday 08 - 10 - 2021

Ankor + Elyne + Stain The Canvas


Ankor

De Spaanse alternatieve metalband Ankor is met inmiddels vijf albums op zak lang geen nieuwkomer meer. Ankor combineert moeiteloos verschillende invloeden in hun muziek en met meer dan 15 jaar ervaring weet de band hoe ze een ijzersterke liveshow moeten neerzetten. In 2019 bracht de band het album ‘White Dragon’ uit en na bijna 2 jaar niet te kunnen touren kan de band niet wachten om ook deze tracks weer live te spelen!

Elyne

De Italiaanse metalcore band Elyne bracht vlak voor de lockdown in 2020 het album ‘Art Of Being Human’ uit. Nu bijna 2 jaar later gaat Elyne mee met Ankor op tour door Europa en kunnen ze eindelijk ook met nieuwe tracks zoals ‘Throne of Thorns’ en ‘Light It Up’ live gaan knallen. Ondertussen is de band ook bezig geweest met nieuwe muziek en komt de nieuwe single ‘We The Hate (feat. Dead Like Juliet)’ op 17 september uit!

Stain The Canvas

Het uit Milaan afkomstige Stain The Canvas bestaat pas sinds 2017 maar heeft al flink indruk weten te maken sinds de release van hun eerste single ‘Like A God’. Verwachte flink wakker geschud te worden met een sterk portie metalcore en moddervette breakdowns, met bangers zoals ‘End’ of ‘Overload.exe’!