Saturday 04 - 03 - 2023

Black Belt Eagle Scout


De kaartverkoop voor Black Belt Eagle Scout start vrijdag 14 oktober om 11.00 uur 

Black Belt Eagle Scout is al jaren een fenomeen die hoge ogen gooit in de indiepop wereld. Haar inheemse afkomst zorgt voor een vernieuwende politieke blik en ze verkent hoogst persoonlijke onderwerpen op haar twee veelgeprezen albums, waarop ze niet bang is om haar meningen en ervaringen te delen.

De instrumenten in de muziek van Black Belt Eagle Scout staan op vaak standje vies en woest, maar het geheel klinkt verrassend lief en zachtmoedig. De vriendelijke stem van Katherine Paul bindt het geheel samen. Dit is een onbetwist voorbeeld van een compleet eigen sound. De liedjes raken je diep, laten je nadenken maar hebben wel erg veel pit. Dit is er zo eentje waarvan je weet dat het een prachtige avond wordt, en waardoor je met een kleine ingebakken glimlach op je gezicht naar huis fietst, of in de trein terug nog even alles overdenkt.

 Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel van te voren een Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.