Wednesday 23 - 06 - 2021

Blaudzun


Blaudzun geeft op woensdag 23 juni 2021 twee optredens in Rotown, volledig coronaproof! Dit zijn concerten met uitsluitend zitplaatsen. 
Show 1 – Zaal open: 18.30 uur – Aanvang: 19.00 uur – Einde: 20.00 uur
Show 2 – Zaal open: 20.30 uur – Aanvang: 21.00 uur – Einde: 22.00 uur

Blaudzun staat bekend om zijn haast ceremoniële, gedistingeerde liedjespracht, waardoor hij zich het afgelopen decennium profileerde als gevierd artiest. Het doorbraakalbum Promises Of No Man’s Land werft intussen de status als moderne klassieker, al bleef Blaudzun zelf steeds weer nieuwe, spannende wegen inslaan met projecten als Haty Haty.

Na een periode van wat meer experimentele releases keert Johannes Sigmond op zijn komende album Lonely City Exit Wounds terug naar het geluid waarvan de meesten hem van kennen: groots, meeslepend en ornamentaal. De wortels van de liedjes beginnen dit keer echter kleiner en persoonlijker dan ooit. Real Hero, de eerste single, was geïnspireerd op het zieke zoontje van een van Sigmond’s beste vrienden, en vond binnen die tragiek een zweem van hoop en medeleven.

In aanloop naar Lonely City Exit Wounds laat de Blaudzun zijn publiek zien en horen hoe dat album en de bijbehorende tournee tot stand komt in de vorm van speciale Backstage Sessies. Kleine intieme performances die bezoekers een inkijkje bieden in het schrijf en werkproces van de artiest. Capaciteit is beperkt dus wees er als de kippen bij!

Dit concert heeft uitsluitend  zitplaatsen – op voldoende afstand – beschikbaar.  Concertbezoekers worden naar hun plaatsen begeleid. De concertzaal opent 30 minuten voor aanvang van het concert.