Saturday 01 - 10 - 2022

Die Nakse Bananen


De kogel is door de Koudekerk: Jeroen & Klaas geven hun twee keer vijftig = honderdste verjaarspartij in Baroeg. De tweeling is gepokt en gemazeld in de scene en beiden zijn al jaren Vrienden van Baroeg. Zodoende weten ze inmiddels wel waar Abraham de hardcore punkmosterd haalt en met vier rampestampgezelschappen van de oude stempel wordt dit geheid een heidens kabaalbacchanaal.

Die Nakse Bananen

Dit lokale punkinstituut kan om de haverklap voor een gekkenhuis zorgen met oplawaaien als Rotterdam Riot Rebels en Randgroepbejaarden. In 31 jaar bandhistorie hebben de Nakse overal en nergens keet getrapt, van Brazilië tot De Vlerk. Dit feest is een mooie gelegenheid om Baroeg te doen kolken met hun wervelwind van Bier en Punk. Hoe dan ook, gaan met die banaan!

City Riot

Bloedeloosheid is deze relschoppers een Apeldoorn in het oog. Daarom kiepert City Riot een mengsel van lompe Oi! en hardcore in de soinische cementmolen en hamert er vervolgens steenharde klanken uit die aankomen als een stoeptegel voor je smoel. Dat geeft hoop voor een volksoploop.

Milkman

In 2016 trok Milkman na tig jaar de stekker eruit. Een kleine drie jaar later kwam D.R.I. echter naar de Tilburgse thuishaven Little Devil en daarbij móést Milkman uiteraard ook op de affiche staan. Sindsdien raast incidenteel hun Milkcore weer staatsgevaarlijk van de planken, dus we kijken al uit naar het weerzien op de Baroegbühne.

Complaint

Toen The Bruiseheads in 2014 een pauze inlasten, stampten twee leden met twee kompanen Complaint uit de Brabantse grond, waarna ze snel naam maakten door direct het aggro-level nog verder omhoog te gooien. Hopelijk belandden er wat extra exemplaren van hun EP ‘No Hope No Future’ uit 2019 op de merchtafel, want dat is werkelijk een voltreffer in de vaderlandse streetcore.