Friday 17 - 03 - 2023

Drunken Dolly’s St. Patrick’s Day Extravaganza


Je kunt de klok vanaf hedendag erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het de vorige keer zo’n legendarische aangelegenheid bleek geven wij de band het groene licht om het nog net iets dikker en gestoorder over te doen. Een ware Extravaganza met hoofdletter E, met speciale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad Guinness voor het Drunken Dolly Drinking Team.

‘Opzwepend’ is een understatement wat betreft de knotsgekke, met banjo en mandoline aangedreven celtic-punk van Drunken Dolly. In 2015 waren ze bij uitstek dé feestband van het Popronde festival, met shows waar kolkende polonaises spontaan ontstonden. Internationaal gaan de Dollys inmiddels prima mee, de band heeft gespeeld met Flogging Molly en Dropkick Murphys, twee van de absolute totempalen als het gaat om feestelijke punkrock.

Dus proost op het leven, proost op de dood, en proost op de kater die ongetwijfeld gaat komen. Vanavond laat Drunken Dolly het geluksklavertjes regenen aan de Nieuwe Binnenweg!