Friday 30 - 09 - 2022

Evdekİ Saat


Na jaren getoerd te hebben door hun eigen thuisland, is de Turkse Evdekı Saat klaar om Rotterdam op te schudden. Op 30 september staat deze alternatieve pop band in Grounds.

De band Evdekı Saat, één van de rijzende namen van de alternatieve pop uit Turkije, komt voor het eerst naar Nederland! Ben jij klaar om mee te zingen met zijn hit “Uzunlar” en te dansen op de populaire nummers van zijn laatste album “Huzursuzluğun Meyvesi”?

Evdekı Saat werd in 2014 opgericht door Eren Alıcı. Hun eerste nummer “Biraz Olsun” ging viraal en maakte furore. Door hun eigenzinnige sound welk een combinatie is te noemen van instrumentenspel met elektronische beats met een frisse retro touch bouwt Evdekı Saat gestaag om een groot publiek te bereiken.

Het nummer “Uzunlar” werd een enorme hit in 2020. In juni 2022 kwam hun nieuwe album “Huzursuzluğun Meyvesi” uit die lovende kritiek kreeg. In de laatste jaren heeft Evdekı Saat getoerd door thuisland Turkije, concerten gegeven in gerenommeerde zalen en geweldige momenten gedeeld met hun fans. Nu is het tijd voor Evdekı Saat om hun muziek te delen met de muziekliefhebbers in Europa!