Friday 26 - 04 - 2024

Ghostly Kisses


De kaartverkoop voor Ghostly Kisses start vrijdag 27 oktober om 12.00 uur.

Ghostly Kisses is de artiestennaam van de getalenteerde singer-songwriter Margaux Sauvé. Geboren en getogen in Québec, Canada, heeft ze een buitengewone reputatie opgebouwd met haar dromerige en emotioneel beladen muziek. Haar unieke stijl combineert elementen van indiefolk, elektronische muziek en dream pop, waardoor haar muziek een betoverend en sfeervol karakter heeft.

Ghostly Kisses begon haar muzikale reis in de vroege jaren 2010 en verwierf snel erkenning met haar introspectieve songwriting en betoverende stem. Haar teksten weerspiegelen diepe emoties en persoonlijke reflecties, en ze heeft het vermogen om een intieme sfeer te creëren die luisteraars meeneemt op een reis door haar gedachten en gevoelens. Wat Ghostly Kisses echt onderscheidt, is haar vermogen om een diepe emotionele connectie met haar luisteraars tot stand te brengen. Haar muziek is ontroerend en troostend, en het is duidelijk dat ze haar ziel in elk nummer legt. Haar talent heeft haar niet alleen fans over de hele wereld opgeleverd, maar ook samenwerkingen met andere gerenommeerde artiesten en de mogelijkheid om op te treden op diverse internationale podia.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.