Saturday 06 - 11 - 2021

Goldband


In het najaar van 2021 speelt Goldband dan eindelijk hun eerste echte clubtour. De Haagse pop sensatie met een ijzersterke live reputatie wordt sinds hun punt van doorbreken geteisterd door de coronamaatregelen. En heeft hierdoor inmiddels meer shows moeten annuleren dan dat ze hebben kunnen spelen. Desondanks hebben deze zingende stukadoors flink doorgewerkt wat heeft geresulteerd in het debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’; een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave tot romantiek en weer terug.

In 2019 kwam Goldband uit het niets de Nederlandse muziekindustrie binnenstormen met hun debuut EP en veelbesproken optredens op Wildeburg en Lowlands. En veroverden ze al gauw de harten van vele Nederlandse en Belgische fans met hun onmiskenbare elektronische pop sound en roemruchte live reputatie.

Na het uitbrengen van een tweede EP en meerdere nummers is hier nu eindelijk het officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’. Met onder andere de singles ‘De Wereld’, ‘De Langste Nacht’ en ‘Noodgeval’.