Saturday 21 - 05 - 2022

Harlequin Fest 2022


Tribute to the 90’s ft. Rudeboy & Green Lizard

De nineties… <3  Van o.a. Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys tot Alice In Chains,  een wervelwind van rock & grunge. Deze avond wordt er een ode gebracht door een bijzondere samenwerking, namelijk de helden van Green Lizard & Rudeboy van de legendarische band Urban Dance Squad! Samen met Matthias van Beek beloven ze de nineties voor even terug te brengen met Tribute To The Nineties en mogen wat nummers van Urban Dance Squad natuurlijk niet ontbreken.

Fire-Horse

Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll. Maar wél een met gezamenlijk bijna een halve eeuw ervaring in bands als Birth of Joy, Peter Pan Speedrock en Grenadeers: de all star rockband Fire-Horse brengt eind april 2022 zijn nieuwe toepasselijk getitelde debuutalbum ‘Out Of The Ashes’ uit en Harlequin Fest mocht daarbij niet ontbreken.

King Hiss

1 november brachten ze hun derde album ‘Earthquaker’ uit, een perfect moment om de Belgische rockers van King Hiss uit te nodigen! Een mix van melodische metal, hard rock & stoner bracht ze al supports van Epica, Fleddy Melculy & STAKE en festivals als Graspop. Een koning van riffs gezegend met een ijzersterke stem en met bijtgrage tanden, die ze nu graag in ons landje komen zetten.

Kid Harlequin

De hosts van het festival: Kid Harlequin Met trots presenteren ze de vierde editie. De duistere rock met elektronica, geïnspireerd door NIN, ontbreekt dus dit jaar niet. Het wordt een show waarin de afgelopen 6 jaar van de band centraal staan, met mooie highlights als support Jonathan Davis (Korn), Clawfinger & een spot op het Bevrijdingsfestival, maar ook vele veranderingen. Het gaat een unieke show zijn met een link naar het verleden en de toekomst…

Splinter

Een jaar geleden kwamen Death Alley & Birth of Joy plots met het nieuws dat ze er voor nu mee op hielden, maar die muzikale energie moet natuurlijk ergens heen…  Leden van deze bands & Vanderbuyst doken samen een Haagse oefenruimte in en daar kwamen binnen no time frisse punk rock tracks uit.  Met succes want de eerste singles van Splinter staan al online en de eerste positieve reviews zijn binnen. Klaar om weer het clubcircuit in te duiken.