Friday 23 - 09 - 2022

Imperial Age


Imperial Age

Imperial Age is één van Rusland’s beste exportproducten op muzikaal gebied. Ze toeren vrij vaak de wereld rond. Zo deden ze dat ook al eens met hun grote voorbeeld Therion. Toch heeft de symfonische metal van Imperial Age een bijzonder element; drie vocalisten. Dat ze daarmee succes boeken blijkt uit een goed bekeken online stream in 2020. De major labels stonden in de rij voor dit gezelschap. Dat zegt voldoende. Zorg dus dat je ze niet mist.

Elephants in Paradise

Elephants In Paradise verbindt hardrock met moderne metal. Hierbij bezit de Oostenrijkse formatie vooral de kunst om met pakkende melodieën op de proppen te komen. Het laatste wapenfeit van het viertal is een trilogie van EP’s waarop elk drie songs staan.

Circle of Witches

Het Italiaanse Circle Of Witches is een heavy metalband die ook vrij veel doom metal in hun sound verwerkt heeft. Het viertal heeft drie albums op hu naam staan waarop ze veelvuldig de rijke geschiedenis van hun thuisland bezingen.

Dying Phoenix

Het Duitse Dying Phoenix is de band rondom componist Oliver Palotai. Je kunt hem kennen van zijn rol als toetsenist in Kamelot én als echtgenoot van Epica’s Simone Simons. De band kan echter prima op eigen benen staan met hun geweldige symfonische metal.