Saturday 16 - 04 - 2022

John Williams presents RNB ICONS


Op zaterdag 16 april 2022 opent RTL presentator John Williams de deuren van RTM Stage voor de grootste RBN Oldskool Hits show die hij tot nu toe heeft georganiseerd: “RNB ICONS” . Liefhebbers van RNB, funk, soul en swingbeat kunnen op hun hart ophalen.

John Williams presenteert een onvergetelijke liveshow waarmee hij een brug slaat tussen de meest iconische RNB hits en artiesten van toen, maar óók van nu! Hiervoor gaat hij terug in de tijd en neemt hij je mee naar de roemruchte discojaren ’80, ’90 en ’00. Wie herinnert zich niet de eindeloze stapavonden in The Challenge, Imperium, Locomotion, Bluetiek-In of iedere andere club van weleer? De RTM Stage wordt hiervoor omgetoverd tot een enorm disco-decor met levensgrote videoclips, speciale effecten, maar ook verbluffende podium-acts en bijzondere gastoptredens. Dat betekent een avond lang meezingen en uit je dak gaan met te gekke live uitvoeringen van de originele wereldhits, maar ook opzwepende mash-ups en vette swingbeats. Voor deze ode aan dé RBN iconen van onze tijd wordt John Williams bijgestaan door een geweldige liveband en de beste vocalisten van ons land. “RNB ICONS” wordt een avond vol nostalgische herinneringen en onvergetelijke muzikale hoogtepunten. Trek je mooiste outfit maar uit de kast en oefen alvast je dansmoves voor een heerlijk oldskool en funktastic avondje uit!

JOHN WILLIAMS OVER “RNB ICONS”: “Na twee fantastische ‘Oldskool Hits” seizoenen in het theater is het tijd voor de volgende stap. Voor deze liveshow in de RTM Stage gaan we opzoek naar verrassende combinaties van de grootste RNB hits van onze iconen van toen, maar óók van nu. Met zoveel talent op één podium wordt muzikaal vuurwerk niet geschuwd! Eén groot feest der herkenning, maar ik hoop vooral op een avond van onbegrensde muzikale saamhorigheid.”