Friday 22 - 10 - 2021

Kevin & The Animals


“Quarantaine in de stu, maak lange nachten zonder shows..”

Laat ik daar eens verandering in brengen. 22 oktober verwelkom ik namelijk Kevin nogmaals in mijn zaal! 

Kevin is geboren en getogen in Rotterdam, als kind voetbalde hij op hoog niveau bij Excelsior. Maar hij koos er toch voor om zijn droom na te jagen. Als artiest heeft die zich in rap tempo ontwikkeld. Hij heeft zichzelf écht op de kaart gezet binnen de Nederlandse hiphopindustrie. 

Kevin schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf meemaakt én dat met succes. Zijn vorige twee albums Lente en Geen Hype stonden in ‘de Album Top 100’ op nummer één, daarnaast ontving hij ook nog eens een gouden plaat voor de single Gordelweg! 

Zijn nieuwe album Animal Stories is het volgende hoofdstuk. Vandaar dat ik hem heb uitgenodigd in mijn zaal, zodat wij deze show samen kunnen beleven. 

Dit valt echt niet te missen, zie ik je daar?