Wednesday 27 - 04 - 2022

Larnell Lewis


Straight from the 6 naar 010! We hebben het niet over Drizzy Drake, maar over drummer extraordinaire Larnell Lewis. De King of Drums komt met zijn band op de verjaardag van onze koning; woensdag 27 april naar BIRD!

Larnell Lewis de Grammy Award-winnende muzikant, componist, producer en drummer is staat bekend om zijn immense talent, vaardigheid en muzikale creativiteit. Als een ware wunderkind hoeft Lewis slechts één keer naar een nummer te luisteren voordat hij het perfect weet te kopieëren. Larnell heeft samengewerkt en getoerd met wereldberoemde artiesten, waaronder Quincy Jones, Laila Biali, Jacob Collier en Pat Metheny en is Lewis onderdeel van het jazzgezelschap Snarky Puppy waarbij de meest virtuoze muzikanten van het moment zijn aangesloten.

Lewis leidt ook zijn eigen project, The Larnell Lewis Band, en bracht in 2018 zijn debuutalbum In the Moment uit. Dit project verkent Larnells diepe band met jazz, fusion en zijn Afro-Caribische roots. In 2020 bracht Larnell Relive the Moment uit, een herinterpretatie van zijn composities van zijn debuut met nieuwe live drumoptredens.