Monday 08 - 08 - 2022

Nervosa + Burning Witches


Nervosa

In 2017 speelde Nervosa al eens in Baroeg. Maar van die bezetting is alleen bandleidster en gitariste Prika over. De andere twee dames verlieten de band en gingen aan de slag met de band Crypta. Prika liet zich niet uit het veld slaan en formeerde een nieuwe (internationale) band met Mia Wallace als meest bekende bandlid. Wallace is bijvoorbeeld ook  actief in Abbath en heeft met Tom G. Warrior in Triumph of Death gespeeld.
De vier dames nemen voor Napalm Records het album Perpetual Chaos op dat begin 2021 verscheen. Een thrashgranaat waar veel andere bands jaloers op kunnen zijn. In Baroeg komen ze hun kunsten presenteren. Ga je nekspieren alvast trainen.

Burning Witches

Nervosa neemt Burning Witches mee. Zij vervangen het eerder aangekondigde Warbringer die deze tour moesten cancelen. We laten de flauwe grappen over koffiekransjes achterwege, want ook het volledig vrouwelijke Burning Witches rockt de pan uit. Al zoekt de Zwitserse band met Nederlandse zangeres Laura Guldemond het meer in de klassieke heavy metal.