Wednesday 31 - 05 - 2023

Pete Murray


De kaartverkoop voor Pete Murray start woensdag 30 november om 10.00 uur.

Pete Murray is een van de meest geliefde singer-songwriters van Australië. De muzikant heeft in een indrukwekkende carrière 7 albums uitgebracht en is een van de weinige Australische artiesten met meer dan 1 miljoen verkochte albums op zijn naam.

In maart 2021 bracht Murray zijn langverwachte nieuwe EP The Night uit. Het eerste nummer ervan, Found My Place, ging over het doorgeven van wijsheid aan zijn kinderen en het vinden van balans in het leven. Wat een terugkerend thema in zijn latere werk is. In 2022 bracht Pete een bijbehorende EP uit met de titel Before I Go. Vervolgens liet hij heel Australië zwijmelen toen hij door het hele land toerde en grote zalen en festivals uitverkocht.

Om de mijlpaal van zijn inmiddels 20-jarige carrière te vieren begint Pete Murray en zijn band in 2023 aan een wereldwijde Best Of-tour, die zal worden vergezeld van een Best Of-album. Pete zal alle favoriete nummers uit zijn carrière ten gehore brengen en ook een akoestische set spelen waarin hij vertelt over zijn muzikale reis tot nu toe.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en LantarenVenster en heeft voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.