Friday 02 - 07 - 2021

Peter Blanker en Izak Boom


Ze hebben er een jaar aan gewerkt en eind 2020 is ‘Van nu af aan’ verschenen, de nieuwste cd van Peter Blanker en Izak Boom. Het is een schijf geworden met daarop 20 nummers, ruim 71 minuten muziek. Deze twee heren maken geen grote tournee om hun cd te promoten, maar komen wel naar het Theatercafe van Walhalla voor een exclusief optreden!

Eerst wordt een film vertoond van ‘The making of’ en daarna treedt het duo voor u op.

“….voel de behoefte je te laten weten hoe het me raakt, hoe goed ik het vind en hoe liefdevol. Wat een album.”
Frits Spits, de Taalstaat (KRO NCRV)
“Ik vind het een prachtige cd. Peter zingt nog geweldig goed en muzikaal en tekstueel is echt alles grote klasse.”
Kick van der Veer, Andermans veren (AVRO)

Peter Blanker
Rotterdammer Peter Blanker (81) is zanger en gitarist. Sinds de jaren zestig is hij actief in het cabaret en de kleinkunst, speelde hij mee in tv-series en had hij jarenlang een eigen radioprogramma (Levenslied en levensleed). Hij scoorde hij een grote hit met het nummer ”t is moeilijk bescheiden te blijven’. In 2014 verscheen de autobiografie ‘Eigen weg, het levenslied van een zondagskind’.

Izak Boom
Izak (55) is componist, multi-instrumentalist, liedschrijver, kunstschilder en muziekleraar. Hij speelt piano, gitaar, mandoline, 5 snarige banjo, accordeon, ukulele en percussie. Naast zijn optredens met Peter Blanker speelde hij in het theater met De Berini’s, Harry Sacksioni, Youp van ’t Hek, Liesbeth List en Marjolein Meijers en Jan Rot.