Monday 20 - 11 - 2023

Peter Cat Recording Co.


De kaartverkoop voor Peter Cat Recording Co. start vrijdag 12 mei om 10.00 uur.

Peter Cat Recording Co. startte in New Delhi in 2010, en bewandeld sindsdien zijn eigen pad, en niets anders. De groep is over de jaren heen zowel gemuteerd in samenstelling, als geëvolueerd in muzikale stijlen; van gypsy jazz tot psychedelisch cabaret; ballroom walsen tot epische space disco; Bossa supernova tot uneasy listening.

De vrolijke, funky and exotische nummers van het Indiase gezelschap zijn zo aanstekelijk als een virus. Vanaf het moment dat de eerste noot ingezet wordt, transporteert het de luisteraar naar een kalme oase van kalme geluiden, vol met zon en bodemloze margaritas. De muziek van de Recording Co. voelt als dat perfecte half uurtje van day-drinking waarin je de hele wereld aankan, de gelukzaligheid van een vrije dag in de zomer, dat gevoel van complete vrijheid en blijdschap. Wij nodigen je uit om met ons te komen dansen in pure extase.

Houders van een Rotown Clubcard kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel van te voren een Clubcard Ticket, vervolgens krijg je je e-ticket per mail die je (vanaf je telefoon) aan de deur laat scannen.