Thursday 04 - 05 - 2023

Pokey LaFarge


De kaartverkoop voor Pokey LaFarge & His Band start vrijdag 9 december om 13.00 uur.

SCHOREM x ROTOWN PRESENT: POKEY LAFARGE
Pokey LaFarge is een rasartiest vol schwung, gevoel voor humor en een nog dieper gevoel voor rootsmuziek, wiens catalogus een eigentijdse draai aan de oude country-, blues-, folk- en westerse swing geeft. Hoewel hij al een aantal jaren actief was in het circuit, kreeg LaFarge pas bredere erkenning in 2012 met Jack White, op wiens Third Man-label hij zijn internationale doorbraak verwezenlijkte. Pokey heeft in 2021 zijn laatste werk uitgebracht, een unaniem geprezen album genaamd In The Blossoms of Their Shade. Dit is inmiddels zijn achtste studioalbum, maar wordt door vele gezien als zijn beste werk tot nu toe. 

Binnen de kaders van die onvervalste Amerikaanse roots blijft Pokey nieuwe grenzen verleggen en verkennen. Geboren als Andrew Heissler begon hij zijn loopbaan met het nog altijd verbluffende Marmalade, zijn bijzondere moderne ode aan de deltablues, country, ragtime en bluegrass van de jaren vijftig. Als vaste stamgast in Rotterdam hebben we de Amerikaan door de jaren zien ontpoppen van troubadour tot volbloed entertainer, die met zijn swingende band iedere ziel aan het dansen krijgt.


Kaarten voor het concert van Pokey LaFarge met datum  24 april 2020 / 1 november 2020  / 1 september 2021 / 22 april 2022 in de Maassilo die niet gerefund zijn, zijn geldig voor het concert van 4 mei 2023.
Uiteraard wordt er tijdens deze avond ook in de Maassilo met de Dodenherdenking rekening gehouden. Wij vragen alle bezoekers die om 20.00 uur binnen zijn 2 minuten stilte te houden. Tijdens dit moment zal de muziek uit zijn en de bar dicht. Wij danken jullie op voorhand voor jullie respect en begrip. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. Dit concert wordt georganiseerd door Schorem, Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.