Wednesday 15 - 06 - 2022

Press Club


Press Club is al een aantal jaar een van de hardst tourende bands van Australische bodem met een superdynamische mix van poppunk, indie, garage en post-grunge. Het alom door muziekmedia geprezen debuut Wasted Energy doet zijn naam eer aan: al het emotionele buskruit dat het gezelschap heeft verzameld wordt meteen de lucht in geschoten.

Deze verzameling sonische vuurpijlen richten zich op het steeds toenemende negatieve gedrag dat in de samenleving bestaat, of dat nu online of IRL is.  Press Club stelt vragen over hoe je door dat verraderlijke mijnenveld kunt navigeren en er ongedeerd uit kunt komen.

Met die geweldige frontvrouw Natalie Foster voorop in de strijd vangt Wasted Energy een band die behoorlijk schijt heeft aan de geijkte wegen. Het album werd in een week opgenomen en uitgebracht toen de band nog stond te popelen om het oorspronkelijke debuutalbum uit te brengen. Press Club neemt het heft in eigen handen: binnenkort komt er weer een nieuwe single uit. Pas op: deze band is gloeiend heet!