Friday 12 - 05 - 2023

Prins S. en De Geit


Aangezien het optreden van Prins S. en De Geit op 13 mei zo snel uitverkocht, geeft het trio op vrijdag 12 mei 2023 een extra optreden.

De naam klinkt als een sprookje, de muziek als een koortsdroom. Prins S. en De Geit is een enigmatisch project uit Den Haag van 3 getalenteerde sprookjesfiguren. Woordkunstenaar Scott Beekhuizen uit zijn passie én frustratie voor taal maar al te graag op de muziek van multi-instrumentalist Marne Miesen, waarna Daniel Ortgiess, een bekend gezicht in de elektro wereld, alles piekfijn laat klinken.

De thematiek van de nummers is veelal gericht op nachtelijke capriolen vol avontuur en poëzie. De pompende elektrobeats vloeien naadloos samen met de lyriek, het vormt een geheel waarvan je in een trance komt, totdat het ineens is afgelopen en je wakker word uit deze droom. Menig van hun doelgroep voelt zich erg verwant met de inhoud, en je kan met zekerheid concluderen dat het al menig after nieuw leven in heeft geblazen. Ook voor het begin van de avond is het perfect, en je hebt nu het event voor ogen om je avond een goede start te geven.