Friday 17 - 02 - 2023

Roxeanne Hazes


De naam Roxeanne Hazes is tegenwoordig bekend bij vrijwel iedere Nederlander. Dit is niet alleen door de achternaam en als dochter van de grote André. Nee, dit is door de eigen, uiterst persoonlijke nummers die zij de afgelopen jaren uit heeft gebracht. Haar laatste album is al een aantal jaren geleden aangekomen, maar met nieuw werk in het verschiet reist ze nogmaals heel Nederland door om in elke uithoek mensen te betoveren.

Roxeanne is een bezige bij. In de afgelopen jaren werd ze moeder, presenteerde ze een tv-programma, werkte ze aan nieuwe muziek en tourde ze met haar band het land door. De uitgebrachte nummers verliezen echter niets in kwaliteit en zijn stuk voor stuk hits, en dat kunnen we alleen maar applaudisseren.

Met haar engelachtige stem doet ze op het moment mee aan het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’. De liedjes die ze hier zingt zijn dan ook meteen razend populair geworden en de streams lopen storm op platformen als Spotify. Deze show in de Maassilo kan niet tegenvallen, dat is je gegarandeerd!