Tuesday 14 - 11 - 2023

Ruby Haunt + Echo Beatty


Ruby Haunt uit LA speelt minimal dreampop, verwikkeld met synth ballads, indie invloeden en zelfs stukken die neigen naar contemporary r&b. De timide, upbeat en elektronisch gedreven nummers voelen vaak melancholisch aan, als een nachtelijke autorit in een aangename stilte met een zielsverwant, of een zonsondergang aan het eind van de zomer.

Deze melancholiek is een leidraad in het oeuvre van Ruby Haunt. De liedjes voelen oh zo goed en zijn ongelofelijk verslavend, maar komen net als het leven zelf met een somber randje. Het is een act waarna je niet weet wat je op moet zetten als je klaar bent met luisteren, omdat niets zo voelt als dit. Een droomlandschap van warme klanken wordt herrezen in Roodkapje vanavond.

Echo Beatty komt de bouw van dit landschap ondersteunen. De spannende mix van indie rock en alternatieve pop is opgebouwd uit gedurfde, gruizige gitaren en aanstekelijke melodie├źn met warme zachte lagen. De onmiskenbare zang van Annelies van Dinter neemt je mee op een reis door haar dromerige, elektronische wereld.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Roodkapje en heeft uitsluitend staanplaatsen.