Monday 10 - 04 - 2023

S10


S10 geeft op maandag 10 & dinsdag 11 april een try-out show in Rotown. De kaartverkoop van S10 start op donderdag 16 februari om 10.00 uur

Klik hier voor tickets voor het concert van 11 april

S10 heeft in vogelvlucht sterrenstatus verkregen en is onofficieel verkozen tot kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De combinatie van rap, zang en spoken word van de 22-jarige Stien is nieuw en verfrissend. Echter zijn het de persoonlijke verhalen en gedeelde gevoelens die ze in haar muziek bespreekt die het hart van veel Nederlanders verovert hebben.

De producties in de nummers van S10 zijn elektronisch en veelal gebaseerd op hiphop beats. Toch komen ze vaak verrassend uit de hoek met een dynamische wending naar dance, pop of zelfs techno-achtige fragmenten. Dit is nog vaker vertegenwoordigd op haar laatste album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt. Een enigmatische plaat waar ze de uiterste van het pop-genre verkent. Veel van haar optredens zijn legendarisch, en wellicht zullen deze twee try-out shows voor haar grote optreden in AFAS dat ook worden.