Saturday 28 - 01 - 2023

Sarita Lorena


Met haar wortels in geboorteland Brazilië combineert ster-in-wording Sarita Lorena stijlen als pop, hiphop, reggaeton, bossanova en clubmuziek op eigenwijze doch hitgevoelige wijze. Vlot, vastberaden, stijlvol en sensueel, inspirerend en altijd positief, Lorena groeide afgelopen jaren uit tot een boegbeeld van de succesvolle latin-sound in Nederland.

Na een reeks pakkende singles kwam Lorena’s langverwachte debuut-EP Lagrimas – ‘tranen’ in het Portugees – uit met lovende kritieken. Ze werkte samen met popartiesten als Ronnie Flex, Adje and SXTEEN, en vond daarmee gestaag het grote publiek. Ze heeft in de pandemie niet stilgezeten en haar faam is alleen maar gegroeid. Zo is ze nu bij menig mens welbekend van het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ en is ze klaar om Nederland te veroveren.

Sarita Lorena zingt haar liedjes zowel in het Nederlands en Portugees – het ene moment soepel melodieus, dan weer krachtig en pompend binnen de kadans van de club. Pop en traditie smelten samen tot een klinkend, opzwepend geheel. Maak je klaar voor een dansavond vol heerlijke grooves en zwoele zang.