Friday 10 - 05 - 2024

The Paper Kites


The Paper Kites, afkomstig uit Melbourne, Australië, zijn een indie folk groep die bekend staan om hun betoverende mix van weelderige harmonieën, introspectieve teksten en weemoedige, vaak meeslepende melodieën. Hun akoestisch georiënteerde indie folk-pop heeft een warm en harmonieuze sound, wat ze geliefd maakt bij romantici en indie enthousiastelingen.

Onlangs brachten ze At The Roadhouse uit, hun zesde album. Opnieuw hebben ze een moderne klassieker gecreëerd, met soepel meezingbare nummers die een geruststellend en hartverwarmend gevoel oproepen. Op deze nieuwe plaat worden de akoestische liedjes soms ingewisseld voor een elektronische, groovy sound, en dat is zeker een verrassing in de goede zin van het woord. The Paper Kites transporteren je zonder moeite naar een kampvuur op een zwoele zomeravond, waar je rustig marshmallows kunt roosteren zonder muggen die je avond verstoren.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Theater Rotterdam. Het vindt plaats in de Grote Zaal van Theater Rotterdam met zowel zit- als staanplaatsen. Je kunt zelf een plek uitkiezen bij binnenkomst.