Monday 28 - 03 - 2022

The Ruins Of Beverast + supports


Onder de noemer Abyssal Grimoires 2022 gaat een gevarieerde, maar uitzonderlijk interessante package op tour door Europa. En de enige Nederlandse show staat uiteraard in Baroeg.

The Ruins Of Beverast

The Ruins Of Beverast is één van de absolute topbands als het gaat om een fantastische mix van black en doom metal. Met het recent uitgebrachte 6e album The Thule Grimoires (Ván Records) overtuigen de Duitsers opnieuw. In hun thuisland leverde dit al de “Preis der Deutschen Schallplattenkritik” in de categorie hard & heavy op.

Grave Miasma

Als van donkere, loodzware death metal houdt, dan is Grave Miasma een band die je simpelweg niet kunt negeren. De band uit Londen regeert in de underground. En met de release van het dit jaar verschenen, geweldige album Abyss of Wrathful Deities (Sepulchral Voice Records) zitten ze gebeiteld.

Fuoco Fatuo

Deze Italiaanse band gooit het over een heel andere boeg, namelijk funeral doom. Langzaam en moddervet sijpelt hun sound uit de speakers. Luister eens naar het nieuwste album Obsidian Katabasis (Profound Lore Records).