Friday 31 - 03 - 2023

The Slow Readers Club


De kaartverkoop voor The Slow Readers Club start donderdag 22 september om 10.00 uur.

Fans van Editors, Joy Division, Depeche Mode en Echo & The Bunnymen kunnen blind aansluiten bij The Slow Readers Club. Dankzij de hoekige ritmes, sfeervolle synths en inktzwarte bariton van Aaron Sarkie zweeft deze band uit Manchester door hetzelfde gehemelte als de reeds genoemde namen. In Engeland is The Slow Readers Club uitgegroeid tot een heus fenomeen: het album Build A Tower behaalde zelfs nummer 20 in de nationale album charts. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog voor The Slow Readers Club om haar reputatie als nieuwe Britse sensatie waar te maken.

Die verwachtingen zijn reeds ingelost. De band schitterde eerder op Metropolis 2019 met een van de beste optredens in de rijke geschiedenis van het Rotterdamse openluchtfestival. De nieuwe plaat van de band heet 91 Days In Isolation, een kunstwerk dat geheel tot stand kwam tijdens de pandemie. The Slow Reader’s Club roept met deze verzameling nummers grillig en claustrofobische stemmingen op. Ondanks het feit dat alles op afstand is opgenomen klinkt het alsof de band op het podium staat te knallen, vlak voor je neus. Gelukkig gaat dat vanavond in Rotown ook daadwerkelijk gebeuren!

Kaarten gekocht voor het concert van The Slow Readers Club op 2 februari 2022 in Rotown blijven geldig voor het concert op 31 maart 2023. Voor vragen stuur een mail naar tickets@rotown.nl