Saturday 06 - 05 - 2023

The Windowsill + Zerotonins


The Windowsill is de office rock-band rondom Marien Nicotine (ex-The Apers, Giant Eagles, The Shivvies) met Ivo Backbreaker (The Apers, Lone Wolf), Sander Wire (ex-Accelerators) en Jerry Hormone (ex-The Apers, The Jerry Hormone Ego Trip) in de gelederen.

Focus staat weer vol goed geschreven, kundig opgenomen, aanstekelijke punk rock-liedjes naar vertrouwd Marien Nicotine-recept: een flinke scheut Screeching Weasel, wat Weezer erbij, teksten over het kantoorbestaan en meisjes die van huis weglopen erbovenop, een vleugje Tom Petty in de melodieën, en ja hoor, je proeft het al; de beste Nederlandse pop punk-plaat van het jaar!

Zo’n goed album, dat vraagt om een feestje, een show met Windowsill-hits uit de oude doos en de future fan favorites die op Focus staan! (En neem er gerust een biertje bij, het is morgen toch zondag, maandag hoef je pas weer naar kantoor.)

Zaterdag 6 mei is tevens de debuutshow van de nieuwe Rotterdamse punk rock sensatie Zerotonins met leden van Accelerators, Apers, Drunken Dolly en Bat Bites. Opgericht in 2022 en een eerste album op komst.