Tuesday 31 - 12 - 2019

TIKTAK New Years Eve


TIKTAK New Years Eve

TIKTAK VIERT HET NIEUWE JAAR IN VIJF STEDEN
MET ONDER ANDEREN RONNIE FLEX, LIL’ KLEINE,
FRENNA, BROEDERLIEFDE EN BIZZEY

TIKTAK’s succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.

Het grootste eclectische concept van Nederland heeft weer een line-up bestaande uit de top van de scene. Onder anderen Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde, Jonna Fraser en Boef zullen aanwezig zijn om de tent op zijn kop te zetten. Niet bij één, maar op meerdere locaties gedurende de avond. Verwacht een heerlijke cross-over tussen urban, hiphop, house, R&B, dubstep, pop en moombahton. De tweede areas worden verzorgd door Vunzige Deuntjes, waar je een mix van dancehall, hiphop, house en disco te wachten staat.

Al jaren is TIKTAK de host van de grootste Oud & Nieuw feesten van Nederland. Elk jaar komen er weer 50.000 bezoekers op af en verkopen de zalen volledig uit. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen.

Ronnie Flex – Lil’ Kleine – Bizzey – Frenna
Broederliefde – Boef – Jonna Fraser – Johnny 500
Devarsity – TIKTAK Soundsystem – Ferdows
Wef – Larris – Brody Fox – Nikky Adriana