Friday 16 - 12 - 2022

Two and a Half Girl


Met een oprechte, eigenzinnige en vernieuwende mix van emo, punk en rock scheuren de gitaarriffs van het Utrechtse vijftal Two and a Half Girl door de ‘Lage Landen’ heen. Deze genres worden naadloos afgewisseld en de groep brengt je het beste van elk.

Na een handjevol EP’s en singles is de nieuwste, vier-tracks tellende EP ‘Black Sheep’ uitgekomen. De teksten gaan veelal over persoonlijke kwesties en ze zijn niet bang dit vol overgave met je te delen. Je merkt dat de band over zowel muziek als artwork goed nadenkt en in één lijn vastberaden doorwalst, als een ploegmachine waarbij het stuur niet meer werkt.

Verwacht een avond vol snijdende zang, pakkende gitaarriffs en emo refreinen. De verfrissende mix van genres en catchy tunes zijn voor zowel nostalgische emo-fans als jonge poppunk fans aantrekkelijk.

De avond zal ondersteund worden door de bevlogen hardcore punk van Rites. Het is duidelijk dat ze zicht niet laten vertellen wat ze moeten doen en deze eigenwijsheid druipt van zowel de muziek als de teksten af. Verwacht een verwoestende liveshow met snelle nummers, zwetende lijven en een hoog fuck you gehalte.