Friday 05 - 11 - 2021

Willie d. Wallace


Op 5 november komt willie d. wallace’s debuutalbum I&I uit. I&I betekent jij en ik. Het is het besef dat we zowel een individu als onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat jij en ik hetzelfde zijn. Zie het als een spirituele, een sociale, een maatschappelijke of zelfs een materiële connectie. Om de release van de plaat te vieren en haar verhaal niet alleen maar een verhaal te laten zijn vieren we met een aantal waanzinnige andere voornamelijk Rotterdamse artiesten dat I&I een feit is:

*willie d. wallace*

willie is een rasoptimist en wervelwind van vrolijkheid en enthousiasme. Hij verpakt dat in een jas van reggae pop met uitstapjes naar de fijnste stijlen: blues, folk, hiphop en de fijnste ritmes. Voor deze show word hij omringt door een geweldige band met blazers en vocalisten en gaat je je hart laten glimlachen zoals het al lang niet meer heeft gedaan. https://www.youtube.com/embed/swpEw7ypeao?feature=oembed *Gerson Main*  Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane en is bekend van ‘de beste singer songwriter van Nederland’ maar is toch vooral gewoon een van de fijnste performers van Nederland met zijn poëtische, humoristische teksten en dansbare ritmes.

*Los Paja Brava*

Los Paja Brava is een Rotterdamse combinatie van Mexicaanse, Chileense, Spaanse en Italiaanse culturen. Ze brengen een explosieve cocktail van cumbia, rock, ska en rumba. Ze knalden al op Lowlands, Paaspop, Oerol en Zwarte Cross en op 5 november voor jou bij het I&I Festival

*Jaap Mol*

Jaap is een waanzinnige gozert. Hij maakt sferische, minimalistische neo-klassieke elektronische muziek maar toen hij voor een live show werd gevraagd en er geen strijkers beschikbaar waren besloot hij zijn muziek te remixen en ontstond er een live geproduceerde mix van meeslepende, ambient electronische muziek met heerlijke beats en zwevende synths aangevuld met analoge synths, samples, vocals en gitaren. Dansend de avond afsluiten dus <3

*de Droominee*

De Droominee is een spoken word performer. Hij host kwetsbaarheid en schrijft tussen de regels. Zijn gedichten op geïmproviseerde muziek scheppen ruimte voor iets diepers of geven een draai aan perspectieven. Woorden worden met bezieling tot leven geblazen op ter plekke handgemaakte loops.